Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Sheltieflickorna - 9 augusti 2008 22:00

En skruvad galott. Har inte fejkat med bilden, den blev inte bättre än så här. :-)


Dino skutt skutt.


Två trötta kamrater


Dessutom vill vi gärna gratta Totti´s son Totte till det andra certet i dag i Askersund. GRATTIS TOTTE!






















Av Sheltieflickorna - 9 augusti 2008 21:53













Några glada deltagare från Göteborgsavdelningen


Så här hade vi det i vår husvagn i Karlstad


Lite varierande väder.


Det mörka skulle givetvis vara ovanför oss.
































Av Sheltieflickorna - 9 augusti 2008 21:49

 Dino måste bära omkring benet en stund innan han har bestämt sig för en bra plats.


Totti har inga bekymmer om vart han ska ta vägen med sitt ben.










































Av Sheltieflickorna - 9 augusti 2008 14:02

Vi hade egentligen inte träning på schemat idag. Det är en del här hemma som är lite eftersatt som behövde fixas med, typ klädtvätt och damsugning och andra lite trista saker. Men så kom jag på att i morgon (när vi har träning inplanerad) har smhi lovat regn och troligen ganska ihållande och stora mängder, vilket genast påverkar träningsinspirationen.


Då var mitt förslag till Anders att vi tränar i dag, ifall vi känner oss "tvungna" att ställa in i morgon. Han var inte speciellt svårövertalad, så vi drog iväg på fm. Började med att lägga Totti plats i sällskap av Dino och Anders. På tävling gör man det som första moment, men jag är dålig på att träna det som första moment, men idag blev det i rätt ordning.


Det var ganska mycket störningar i dag, med många skott från skjutbanorna och annat som rörde sig omkring. Solen stekte ganska obarmhärtigt också. Jag gömde mig på det vanliga stället och Anders stod kvar med Dino. Totti drabbades av loppbett ganska omgående efter att jag lämnat, men Anders fick en tupp i halsen i dag igen och var tvungen att harkla sig ganska ordentligt och då slutatde Totti upp med att klia sig. Sedan låg han hur stabilt som helst i 3 min. YES!!!


Övrig träning hade väl en del att önska i utförande. På fjärren t ex ville han inte sätta sig upp på första kommandot. På inkallningen kom han heller inte på första kommandot och när han väl kom, så stannade han på mitten, fast jag inte hade gett kommando. Han drog iväg efter ett par fåglar också, och när han ändå var ute och sprang så fick han för sig att kolla in en annan hund. Skithund...


Dino däremot var på topp idag. Han gjorde i stort sett allt precis som Anders hade tänkt sig. Det var idel glädje hos det ekipaget idag.


Sedan körde vi lite budföring med Totti genom den långa tunneln. Det tyckte Totti var kul. Det var så länge sedan han fick göra något på agilitybanan och varje liten grej han får göra, är uppenbarligen toppenkul. Han lever i viss mån lite begränsat, pga sin rygg, eftersom jag är livrädd för att han ska bli dålig igen.


Nu har jag 9 meter (eller var det 12m, jag minns inte) som ska förvandlas till köksgardiner. Puhh!. Jag har inte suttit vid symaskinen sedan Stefan var liten och det är ju en stund sedan. Men först får jag väl stoppa in lite tvätt i maskinen, så vi har något att klä på oss i nästa vecka.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards