Alla inlägg den 7 augusti 2008

Av Sheltieflickorna - 7 augusti 2008 21:31

Yes. Vi har haft så bra träning i kväll. Åsa och Malika var redan där när vi kom. Jag körde igenom  linföringheten och fritt följ lite om vart annat. Han var med bra i alla svängar och halter. Kändes fint idag.


Rutan gick strålande bra. Hade ute min tasstarget de första skicken, sedan provade jag utan och det fungerade kanon. Hittade en ruta lite längre bort på planen som någon annan hade ställt upp. Det var ingen där, så jag passade på att träna på den också. Han gick rätt in i rutan och stannade perfekt. Underbart!!


Inkallning gjorde jag mest med boll och någon gång utan och han stannade jättefint.  Fjärren och hoppet provade jag också, inge bekymmer där heller. Kan inte beskriva hur bra det kändes.


Sedan kom vi till det svåra- Platsliggning. Åsa stöttar mig bra och säger till mig att jag ska ta det lugnt. Jag lyssnar ju givetvis och försöker verkligen att vara lugn, men helt enkelt är det inte. Nåväl, jag la ner Totti brevid Malika, (som är hur säker som helst), och gick och gömde mig. Åsa stod brevid mig i gömstället, men lite vid sidan så hon kunde se vad Totti hade för sig. Det märkliga är, att han hade inget speciellt för sig. Han la ner hakan i gräset. I bland lyfte han upp huvuvdet och kikade lite runt sig, och sedan lade han ner hakan igen. 3 min gick ganska fort när jag hörde av Åsa hur duktig han var.


Dino var på agilityplanen och tränade med Helene och Pepsi. Anders var i det stora hela väldigt nöjd med dagen, bortsett från ett par mindre utflykter som Dino gjorde ut i buskagen. Det var väl någon fågel eller något han kände sig manad att hålla koll på.


Nu har vi två trötta hundar som har lagt sig ner för att sova. Känns bra, för vi ska snart göra detsamma.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards