Alla inlägg den 1 maj 2008

Av Sheltieflickorna - 1 maj 2008 21:41

7,5 timma senare är Anders tillbaka.  2 st sprutor med penicillin och en stelkrampsspruta blev dagens behandling + recept på fortsatt penicillinkur av någon start variant. Troligen har senorna i handen klarat sig, men det gick inte att avgöra idag när det var så svullet. Ett återbesök är inplanerat.


Vi har varit och pratat med hundägaren, dvs maken i familjen, (som inte var ute med hunden) och jag tycker nog att han tog lite lätt på det hela. Han tyckte att det var tråkigt att Anders hade blivit biten, men såg det mest som en olyckshändelse. Deras hund är en stor och dominant hanhundsilsk hund på 5 år, säger ägaren själv. Hunden har inte bitit någon tidigare. Han tyckte det var bättre om Anders inte hade lagt sig i för då hade han inte blivit biten... Det hade varit bättre om han hade bitit vår hund istället för Anders, sa han.


Ja, vi pratade en stund om detta och jag ville gärna veta vad de tänker göra i framtiden för att detta inte ska hända igen. Frun som vid detta tillfället var ute med hunden har problem att hålla den, har jag märkt av tidigare när vi mött dem på gångbanan. Vad tänker ni göra åt detta var frågan. Han hade inget svar på detta nu, utan de skulle prata om det i familjen, så frågan är öppen. Ett alternativ, sa ägaren, kan ju vara att ha munkorg på honom. Det tyckte vi var ganska bra förslag iofs, men är det ok att gå omkring med en sådan hund i sele, när man inte kan hålla i den?


Dé var dé




Av Sheltieflickorna - 1 maj 2008 11:37

Vi gick en sväng med hundarna på förmiddagen för att de skulle vara rastade ordentligt och klara sig en stund eftersom vi har en del att göra idag. Vad händer..?


En jättestor hund  (45-50 kg ) av någon sort kommer farande och tänker ÄTA UPP DINO!  Ägaren försökte snurra kopplet runt en lyktstolpe, förmodar att hon visste att hon inte klarade av att hålla den, men hunden slet sig. Anders fick på något sätt tag hunden och höll järnet för att rädda Dino, men blev biten själv istället. Det tycker vi iofs är bättre än att hunden skulle gjort slarvsylta av våran fina Dino, men det innebär att vi måste tillbringa dagen på akuten istället. Efter akuten kommer det att bli ett besök hemma hos hundägaren.....



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards