Alla inlägg den 27 maj 2008

Av Sheltieflickorna - 27 maj 2008 22:42

I kväll var det Examen på Dino tävlingskurs i agility. Som vanligt befann jag mig på andra sidan planen, så jag har inte sett så mycket av det två banor som examensprovet bestod av.


Dino kom i alla fall på tredje plats när både agililtyloppet och hopploppet hade lagts ihop på något vis. Anders var överlycklig för att för första gången på en avslutning göra godkänt resultat. Tidigare avslutningar har alltid resulterat i att Dino har "spårat ur" och liksom halkat av banan och hamnat på något annat ställe. Så med det som bakgrund kan jag konstatera att de har gjort stora framsteg. Jag tog inte med filmkameran idag, just med anledning av hur det brukar vara på kursavslutningar. Lite vidskeplig är jag och jag minns hur det var med Totti när vi tävlade.


Då hade vi med filmkameran och filmade och han diskade ut sig varje gång. Så sa vi vid ett tillfälle att vi skiter i att ta med kameran, för det blir ju en diskning igen. Den gången kom vi med i resultatlistan. De följande tävlingar vi var på, bestämde vi att vi tar inte med kameran för då ökar möjligheterna att vi ska slippa en diskning. Just så blev det, för det var då vi gjorde felfria lopp, jag och Totti.


Nu när jag lämnade kameran hemma, så gjorde även Dino ett felfritt hopplopp. Är det inte konstigt, så säg.


Detta innebär att vi inte kommer att kunna ha filmer på de bästa resultaten. Är inte det tråkigt, så säg....?


Jag och Totti hade en jättebra träning ikväll och det är två trötta människor och två trötta hundar som "knoppar in" i kväll.


Yvonne och Galotterna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards