Alla inlägg den 16 maj 2008

Av Sheltieflickorna - 16 maj 2008 22:34

Milda tid så fort tiden går. På det här viset kommer det att vara höst innan jag ens har fattat att det är sommar. Måste försöka minska på hastigheten och njuta av sommaren. Men det är ju det som är det svåra, eftersom det är på sommaren "man ska" göra så mycket.


Alltid städat hemma (ifall det kommer någon), nybakade bullar och hemgjord saft, grillat så ofta det går, snygg solbränna, resa och uppleva saker, hälsa på släkt och vänner, få tid att läsa en bok i hammocken, rensa rabatter, putsade förnster och nydammat eftersom solen avslöjar det mesta, träna och motionera hundar, åka på trevliga tävlingar och umgås med likasinnade, och en massa andra saker jag har förträngt. :-)


I alla fall har nu gjort första veckan på nya jobbet och det känns jättebra. Det kommer att bli kul att åka till jobbet den kommande måndagen eftersom jag nu vet betydligt mer än vad jag gjorde i måndags. ;-)


I går fick hundarna ett träningpass igen. Totti var väldigt duktig, det var så att jag blev lite imponerad. Inkallning med ställande fungerade osedvanligt bra. Hoppas att det inte bara var en engångsföreteelse utan att vi faktiskt har kommit en bit på väg. Hans apportering var kanon!! Rutan gick ungefär som vanligt. Fria följet blir bättre eftersom jag har intagit en bättre "hållning" dock kom det ett litet frustrationspip när jag försökte dra ut på belöningen. Det får vi jobba på.


Dino klarade en massa svåra svängar på träningen, men hade (som vanligt) lite svårt att komma igång eftersom det luktade så förbannat gott i gräset där de andra hundarna hade suttit före honom.


I dag har vi varit hos veterinären och vaccinerat, så nu är vi redo för en härlig tävlingssäsong. Nu ska vi "bara" komma i fin tävlingsform också, vilket väl inte blir det lättaste, men nu är ju kvällarna långa och vi kan träna järnet ordentligt.


Så ska det låta var väldigt bra idag tyckte jag. Särskilt med tanke på att jag gillar Jill Jonsson skapt. Bröderna går ju inte av för hackor heller.


Dé va dé


Yvonne och Galotterna

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards