Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Sheltieflickorna - 20 juli 2008 23:56

Så var då denna semestervecka slut och vi är tillbaka hemma igen. Vi har haft en bra vecka med omväxlande väder. Tävlingarna har varit väldigt trevliga och det har varit ett bra flyt alla 4 dagarna. I de klasser vi har haft koll på, har det t om gått fortare än planerat. De klubbar som har arrangerat detta har haft ett jättejobb att rodda ihop. Det har de gjort alldeles utmärkt bra.


En kort summering av våra dagar. Dino gjorde Anders helt förtvivlad på torsdagen, då han var mest intresserad av att lukta runt på banan. Han hittade en fläck som var helt oemotståndlig. Det gick nästan inte att få honom därifrån. På fredagen ryckte han upp sig (Dino alltså) och tog sig runt banan med endast någon mindre miss, i ett hissnande tempo.


På lördag var det ännu bättre och då fick Dino en uppflyttningspinne i hoppklassen. De kom på 16:e plats av 103 startande.  Söndag morgon regnade det järnet och det smattrade på husvagnstaket så när vi skulle prata med varandra fick vi nästan skrika för att höras. I det vädret gick Anders och Dino iväg till tävlingsplatsen för att göra sitt agilitylopp. Det var ytterst nära att han var felfri då. Dino gick brevid däcket i övrigt var han felfri och förmodligen hans bästa tid. Att tävla i ösregn är uppenbarligen inget som påverkar Dino.


I hoppklassen fick han för hög fart in i slalom och missade där, resten gick strålande fram till målrakan. Anders körde på Dino sitt allra värsta och milda tid vad de sprang.  Dino missade ett hinder och det blev en disk, men troligen den roligaste och mest positiva diskningen  de har gjort. Det är verkligen stor skillnad på diskning och diskning.


Totti och jag har tävlat Rallylydnad för första gången. Han blev godkänd båda dagarna. På torsdagen var Totti så laddad, så det var en osäkrad handgranat jag gick in på banan med. Ett par mindre urladdningar blev det i form av "touch down" på ett par skyltar. Det hördes långa vägar när han "klappade till" med tassarna. På lördag var tävlingsformen bättre och Totti gjorde ett bra jobb. Tyvärr gjorde jag bort oss lite genom att inte kunna räkna till 3 när jag gick baklänges, så där fick vi ett kraftigt poängavdrag. Men våra poäng räckte till godkänt i alla fall.


Filmer från våra tävlingar kommer. Först ska vi jobba och därefter ska husvagnen tas om hand, sedan blir det en stund vid datorn för att gå igenom allt vi har filmat denna vecka. Vi har haft en trevlig vecka i gott sällskap och våra kamrater har också haft framgång på agilitybanan. Så det har funnits mycket att glädjas åt denna vecka.


Yvonne och Galotterna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards