Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Sheltieflickorna - 13 juli 2008 15:03

HURRA!!! Dino har kommit med i resultatlistan för första gången. Vidskeplig som jag är, så beror det på att vi lämnade videokameran hemma.


Vet att jag har skrivit om det tidigare i bloggen, men tar det en gång till. När Totti tävlade i agility så diskade vi ut oss, i lopp efter lopp. Så vid ett tillfälle sa jag till Anders att vi skiter i att ta med videokameran idag , för vi blir ju ändå bara diskade. Just den gången blev vi inte det, utan kom med i resultatlistan med 10 fel, tror jag det var. Nästa tävling tog vi med kameran ifall det skulle gå bra, vilket det inte gjorde. Så vid nästkommande tävling, lämnade vi kameran hemma. Då fick vi felfritt lopp. Det innebär att jag inte har någon film på Tottis felfria lopp. Med detta i bakhuvudet har vi varit flitiga med filkameran när Dino har tävlat. Skulle vara kul att ha en film på ett bra lopp, har vi tänkt.


I dag när vi packade för att åka på agilitytävlingen, så jag lite på skämt till Anders; Nu när det är lite halvtaskigt väder och stor risk för regn, så lämnar vi kameran hemma, och då kanske det går bättre för Dino på tävlingen. Och hur rätt fick jag, då...?


Dino gjorde sitt bästa tävlingslopp någonsin idag. De fick 10 fel på hinder och några tidsfel. De kom lite fel vid det 4:e hindret så där blev det ett stopp och där tickade sekundrarna iväg. Sedan blev det även något litet strul vid slalom, minns inte riktigt vad det var, men det tog några sekunder innan Anders fick Dino på rätt håll in i slalom. Resten gick som på räls. Dino hade ett fantastiskt snyggt slalom när han väl kom igång och övrigt var mest bara att applådera åt. 


Så roligt det var att kunna gratulera dem, när de kom i mål. Men som sagt, det finns ingen film... :-) som tur är, för då hade det inte gått så bra.


Yvonne och galotterna

Av Sheltieflickorna - 13 juli 2008 14:38

Har fått ett par bilder på Tottis son Totte från Värlsdsutställningen samt från Lagottospecialen som kallas Raduno - WLRDS.


På lördagen, Radunon fick Totte rosa band= Exellent och blev sedan placerad som nr 4 i öppenklassen.


Totte till höger i bild. Vissst är han väl  lik sin pappa!!??


På söndagens, WDS fick han även då rosa band= Exellent men åkte sedan ut som nr 6. Det var endast de 4 första som blev placerade.

Det var jättemånga hundar med och alla var de mycket fina, så jag är jätteglad över att det gick så bra för Tottis son . :D


 GRATTIS FRÅN OSS TILL TOTTE!


Tottis barnbarn Flisan var också med på dessa tävlingar. På Raduno WLRDS fick hon execellent och blev bästa juniortik. Var ytterst nära att bli placerad i Bästa Tikklassen, men åkte ut på "målsnöret". blev 5 varav endast 4 som placeras. :-)


På söndagen WDS fick Flisan exellent men blev oplacerad i konkurrensen.


GRATTIS FRÅN OSS TILL FLISAN!


Yvonne och galotterna



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards