Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Sheltieflickorna - 3 juli 2008 22:07

Puh, så varmt det har varit i dag och i kväll. Som tur är har det blåst lite annars hade det nog varit förfärligt varmt. En god sak till, som vinden för med sig, är att knotten blåser bort. :D


I måndags var vi och tränade en stund på klubben också. Då blåste det inte och knotten gick till attack, så jag kunde inte träna mer. Fick nästan panik och ville bara mest åka hem. I kväll slapp vi dom "jävlarna" och det gläder mig oerhört, för det blev så där härligt att man kunde vara ute precis så länge vi ville.


Jag och Totti tränade på som vanligt med våra lydnadsmoment, även platsliggning blev det i dag. Det gick väldigt bra, trots en del "utmaningar". Utmaningarna bestod i ett antal för Totti okända hundar. Jag gömde mig inte idag, utan stod några meter ifrån, för att han skulle kunna känna sig trygg. Det gick väldigt bra, måste jag säga. Han verkade vara helt avslappnad.


Anders och Dino, tränade med Helene på agilitybanan och Anders var helt lyrisk över Dino. De byggde samma start som Sebastian och Stella hade på sin tävling i söndags i klass 3. Det gick jättebra,  berättade Anders, och var så nöjd och glad, för det blev inte fel en endaste gång.


Eftersom det var så gott väder, så blev det en del "slappande" också brevid träningen. Vi satt i gräset och pratade och "löste världsproblem". Så tränades det en stund till och sedan löstes det nya världsproblem. Tyckte nog att vi tog det ganska lugnt, men ändå var båda hundarna helt färdiga när vi kom hem. Dino kunde inte hålla uppe sina ögon, dom bara gled igen hela tiden. Totti la sig ner på golvet och flyttade sig endast ut på altanen för en stunds svalka. Värmen tog nog mer än vad vi förstod.


I morgon fredag kommer det att bli vilodag, för hundar och människor. Om det blir någon hundträning i helgen återstår att se, för vi har en del att göra hemma också. Nästa helg är det agilitytävling och ytterligare en tävling några dagar senare.


Vill också önska alla LYCKA TILL som deltar på Världsutställningen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards