Alla inlägg den 7 juni 2008

Av Sheltieflickorna - 7 juni 2008 21:46

Här är filmen från dagens agilitylopp.


Hopploppet kommer snart det också.


Yvonne och Galotterna

Av Sheltieflickorna - 7 juni 2008 19:58

I dag har Dino varit på agilitytävling. Han diskade sig igen, tyvärr, men så duktig han var. I agiltyloppet blev det ett missförstånd mellan Anders och Dino, vilket  förde med sig att Dino sprang förbi tunneln. Anders tog tillbaka och skickade in i tunneln. Hindret därefter blev Dino diskad på, för då var Anders placerad fel och Dino tog fel hinder. Loppet i stort tycker jag var jättefint och bra utfört. God fart (förutom i slalom, där han passar på att lukta) säker över hinder och ett jäkla flyt i banan. Film kommer, när jag hinner.


I hopploppet blev han också diskad. Det var ungefär samma sak som i agilityloppet, inga stora misstag alltså. Lite fel placeringar och lite annat i huvudet på Dino men i sammantag ett jäkla bra lopp. Jag är övertygad om att snart släpper det och de kommer att få fina resultat.


Vi är nu väldigt trötta efter de här tävlingsdagarna. Det blev väldigt sent på torsdagskvällen när allt skulle fram och förberedas inför small och medium klassen på fredagen.  Vi gick upp tidigt på fredagsmorgon för att vara funktionärer under dagen. Det har varit varmt och soligt, men i skuggan har det gått att få svalka. Vi knoppade in ganska tidigt på fredagskvällen och var upp före tuppen i dag också. Anders klass startade först på morgonen, så det var bara att gnugga sömnen ur ögonen och åka.


Jag tror att de tävlande ekipagen har haft två bra tävlingsdagar på vår klubb. Det har varit bra flyt under tävlingarna och inte särskilt långa väntetider. Hoppas att de är nöjda och vill komma tillbaka och tävla hos oss igen. Vi som har jobbat med den här tävlingen är nu trötta och nöjda.


Ska fixa till Dino´s filmer snart. Här är några foto så länge. Det är stillbilder från filmen, så skärpan är väl så där.... :-)


kjhlkhj

Full fart in i tunneln


Ut ur tunneln i ännu högre fart.


Dino har "fällt" in landningstället och flyger över hinder.


Högt över ett annat hinder.


Sista hindet --- I MÅL!!


Lång bromssträcka efter målrakan.

Yvonne och Galotterna

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards