Alla inlägg den 23 juni 2008

Av Sheltieflickorna - 23 juni 2008 22:15

I går var Dino och klippte sig inför utställningen på söndag. Det var ingen lätt uppgift att klippa en hund för utställning som saknar päls både här och där. Dino blev väldigt snygg och ser ut som en Lagotto. Lite korthårig på huvudet och runt näsan, men vi hoppas att domaren har överseende med det. :D


Det har blåst halv storm här idag och som väl alla känner till vid det här laget, så brukar Dino vara i sitt "esse" sådana dagar. Anders är optimistisk och tränade lite agility ändå. Det gick hyfsat bra, trots allt.


Sedan var det dags att träna vänstervarv. Jag tyckte det såg riktigt bra ut, trots att Dino inte har tränat på det sedan han var junior. Lite utställningsgodis, dvs kokt lever,  och så fick Anders sina fingrar kapade!  Nu har vi några dagar på oss att träna in att stå fint framför bordet.


Totti var på sitt bushumör idag också. Apporterade sin target i rutan, istället för att ställa sig på den, precis som igår. Dum hund.


Däremot var han jätteduktig på platsliggningen. Jag gick och gömde mig 1½ min, belönade och gick och gömde mig 1 min till. Det började lite struligt, med att Totti började att rulla runt just när jag gick mot skjulet där vi gömmer oss. Jag hör Åsa säga med sträng röst - Totti - jag vrider lite försiktigt på huvudet och ser min galott ligga på rygg med alla tassarna i vädret. Då tänkte jag; f*n också. Men jag fortsatte in i skjulet och ställde mig där och bad till högre makter. Åsa sa inget, så jag tänkte att det är väl lugnt då. Efter 1½ minut sa Åsa; Nu kan du gå och belöna. Där ligger Totti Galotti med hakan i gräset och ser helt lugn ut. HURRA!!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards