Alla inlägg den 24 september 2008

Av Sheltieflickorna - 24 september 2008 21:18

I kväll  har vi varit i väg och tränat en stund på "grannklubben" i Partille. Det var väl inte en av våra bättre träningar, men det brukar det aldrig vara efter ett längre träningsuppehåll. Det var trevligt att komma iväg och träffa mina trevliga träningskompisar i alla fall, och Totti var glad som en lärka. J



Detta med att Totti är så glad, är just det som leder till att det blir slarvigt på träningen. Han går i fotposition med större delen av sin uppmärksamhet riktad mot de andra som också tränar. Det leder till att vi kommer i otakt i varje halt och sväng. Det ser ju inte så proffsigt ut, och hade det varit bedömning, hade det inte blivit några höga poäng.


Rutan hade heller inte blivit bättre sedan sist. Tänk om det hade varit så att det bara "hade trillat på plats" av sig självt.... men så är det ju inte. Det blir till att fortsätta att nöta. Det var väl i stort sett det vi gjorde igår, och det blev bättre och bättre efter hand. Får väl ta ett krafttag till i kväll och gå igenom allt lite mer seriöst.


Anders och Dino var också iväg och tränade. De åkte till vår "hemma klubb" och där var de helt själva. Inte en människa som tränade, på en sådan stor klubb. Lite märkligt, för det var ju ett fantastiskt väder också.


Anders var nöjd över utveckligen av säkerheten vad gäller kontaktfält på både balansen och gungan. A-hindret fungerar det bättre på vid nedfarten än på uppfarten. De är duktiga och noggranna i sin träning, så det kommer med stor sannoliket att bli jättebra när det väl är ordentligt inlärt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards