Alla inlägg den 6 september 2008

Av Sheltieflickorna - 6 september 2008 17:18

Jösses, vad det har regnat idag. Det har fullkommligt vräkt ned, från det vi gick upp till dess, att vi lämnade tävlingsplatsen. Då klarnade det upp och solen glimtade till mellan molnen.


Det var inte lätt att tävla i agility, i ett sådant väder. Full regnmundering och rejäla skor på fötterna, bäddar inte för några strålande tider precis. Anders och Dino var jätteduktiga i dag, tyckte vi alla som stod brevid. I agilityklassen blev det en 12:e placering och i hoppklassen kom de på 10.e plats. I hoppklassen var det endast 1 som var felfri, så man kan väl säga att de var i gott sällskap.


I agilityklassen hoppade Dino av balansbommens kontaktfält och drog på sig 5 fel, och så missade han första pinnen i slalom och fick göra om. Det är ju egentligen småmissar, och i övrigt fungerade handlingen strålande bra och tiden var jättebra. Trots att de fick göra om slalom, så kom de i mål på en tid som inte hade passerat maxtiden. Tänk då om Dino hade tagit ett galoppsprång till på balansen och därefter svängt in lite bättre i slalom, då hade de nog varit oslagbara...... säger jag, som väl är att betrakta som "lite" partiskt.


Anders höll sig på benen idag, vilket inte Dino gjorde. I dag var det Dino som gick omkull på banan. Det var verkligen halt i gräset, kan man säga utan överdrift. Det var en lite snäv sväng och Dino misste fotfästet och välte och när han var uppe på benen igen, så fick han dålig avsats till hindret och rev bommen. 5 fel.... Alltid är det något. Sedan slarvade Anders lite och chansade på att Dino skulle klar slalomingången självständigt, vilket han inte gjorde. 5 fel.... Men oj så bra allting annat gick!! Och i det vädret, himla bra att Dino inte är påverkad av sådana yttre omständigheter. Han är himla käck och jobbar på precis som vanligt.



Camilla och Fanta gick felfritt i agilityklassen och vi hoppades på en pinne till dem, men de hamnade utanför prispallen. Helene och Peppsi fick problem i aglityklassen, eftersom Helene hade ett par skor på sig utan något mönster i sulan. Det blev så illa att Helene vurpade 3 ggr på banan och vi trodde att hon skulle slå ihjäl sig, innan hon gav upp och gick ut. Till hoppklassen hade Helene varit hemma och hämtat ett par bättre skor och då gick det genast bättre. Peppsi fick 5 fel, men blev 3:a i klassen och fick en rosett med sig hem.


Nu är hela källaren full med alla blöta kläder och hundburar. Precis allting är så blött att det droppar och bildar pölar på golvet. Nu hoppas vi att det hinner torka ordentligt tills i morgon, då det är dags igen. Då är det DM som gäller. Både individuellt och lag DM.


Vill även stolsera lite med att Totti´s barnbarn Renzo har fått A på höfterna som Eva skrev i en kommentar i förra inlägget.  Härligt. Gratttis Eva G och kör hårt med Rallyträningen. Snart blir det officiellt och då kan ni bli Rallymästare. Det tänkte jag att Totti ska bli. Vi har två godkända tävlingsresultat så här långt, och behöver ett till.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards