Alla inlägg den 12 september 2008

Av Sheltieflickorna - 12 september 2008 22:39

Tog en sväng till klubben ikväll igen. Det var inte så många där när vi kom, men när jag spande över planen, såg jag att Åsa och Malika var där. Vi gick en sväng med hundarna jag och Anders och när de hade gjort "det där", så var det dags för lite träning.


Passade på att be Åsa att lägga Malika tillsammans med Totti och Dino, för lite platsliggning. I dag var det betydligt lugnare än vad det var igår. Det enda som hördes när jag lämnade Totti var ett ganska högljutt gäsp. Sedan hade han legat helt orörlig, sa Anders som hade vakten över platsliggningen idag. Kan inte med ord beskriva hur glad jag är för att det nu verkar vara på god väg att fungera.


Övriga moment jag körde igenom, satt "som en smäck". Tro nu inte att det sitter så bra i tävlingsutförande, men i träningsversionen fungerar det oftast ypperligt. Nästa steg blir till att få det lika bra i en tävlingssituation.


Vi hade ju en "bra dag" vid förra tävlingen och då fungerade det mesta jättebra, men jag vill  kunna räkna med att alla moment fungerar, och dit har vi inte kommit än. Det är många omständigheter runtomkring, som måste stämma för att det ska bli bra. Och hur ofta har man "alla omständigheter" på sin sida när man tävlar?? Ja, enligt mina erfarenheter händer det inte särkilt ofta. Snarare då tvärtom, det mesta som inte borde hända, händer väl på tävling i så fall.


I morgon är det Clear Round för klubbens agilityekipage och jag förmodar att åker med, fast jag kommer förmodligen att träna mina vanliga lydnadsmoment. eller inte....


Det har ju utlovats ett högtryck denna helgen, så jag kan nog även tänka mig att kliva upp till klubbhuset och köpa en kopp kaffe och kaka och sitta i solen och kolla på agilityn.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards