Alla inlägg den 10 september 2008

Av Sheltieflickorna - 10 september 2008 21:24

Ja, det hör inte till vanligheterna att jag åker och tränar i ösregn. Men eftersom vi hade träff med träningsgänget, så var det bara att dra på regnkläder och åka. Vi var dessutom många i regnet idag, endast Eva var hemma och var sjuk.


Gjorde Platsliggning i regnet, trots att jag till en början var lite tveksam. Det började att skymma och vi var på en annan klubb, och där finns det mycket djur runtomkring i skogarna. Många anledningar till att inte göra platsen, alltså. Men Åsa och Catrin var "tävlingsledare" och stod vakt. När jag gick iväg för att gömma mig, pep Totti så det hördes lång väg.


Sedan tystnade han förstod jag, eftersom jag inte hörde honom mellan träden där vi stod gömda. När vi gick tillbaka, såg jag att Totti låg så fint. Han hade satt sig upp en gång, men Åsa sa till honom att lägga sig igen, vilket han gjorde och sedan kopplade han av och låg lugnt och fint.


Rutan fungerade hyfsat idag. Första skicket var väldigt nära att han klarade, men han vände precis lite för tidigt och missade därför rutan. Alla andra gånger sedan gick kanonbra, trots att jag skickade honom från olika håll.


Inkallningen gick så där, han för övertänd idag och då tar det tid att få stopp. Han stannar, det gör han, men han tar för lång tid på sig.


Sedan drog han iväg en gång också. Han fick syn på en annan hund på andra sidan av planen. Rätt var det var, så drog han iväg dit. Jag ropade mitt högsta jag kan, men det var för döva öron. När han var framme vände han direkt och sprang sedan iväg till deras ryggsäck. Gissa om jag blev lite "förgymmad"!


Anders drog även han på sig regnkläderna och åkte till vår vanlig klubb och tränade med Dino. Hans kamrater var dock inte närvarande idag. Kan det ha något med vädret att göra kanske. Anders sa att ,Dino var för duktig, så han fick sluta träna. Det blir just inte mycket till träning, när allt bara fungerar helt perfekt. Då blir man ju klar väldigt snabbt, säger Anders.


Vi är i alla fall nöjda, med att vi har aktiverat våra hundar, trots tidernas regnväder.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards