Alla inlägg den 27 april 2008

Av Sheltieflickorna - 27 april 2008 21:23

Lördag och söndag har vi varit väldigt flitiga med träningen. I går höll vi på i två timmar med träning. Anders och Dino tränade agility tillsammans med Helene och Peppsi och Tjalle. Jag och Totti tränade på lydnadsplanen brevid.


Vi hade en mycket trevlig dag och vädret blev bara bättre och bättre ju längre dagen gick. Det var lite småkyligt till en början med sedan kom solen och värmde. Helt ljuvligt kan man lugnt säga. Att alla hundar och förare var duktiga gjorde bara att träningen kändes ännu trevligare. Det är sådana här dagar som gör att man vet varför man överlever vintern.


I dag hade Anders och Dino träff med Maria och Alize och Elza på agilityplanen. Sedan kom Emma och Sebastian med Stella och Hedvig. Det var så trevligt när alla var där och tränade. Det var ganska längesedan vi tränade tillsamman men nu går vi en ny säsong tillmötes och förhoppningsvis blir det fler sådana trevliga träningar. I dag regnade det dessvärre på oss, men det förtog inte den trevliga stämningen.


Därefter åkte vi hem och fixade lite mat och strax därefter var det dags för mig att åka tillbaka till klubben och ha agilitkurs tillsammans med E-S.


Det är en väldigt bra och trevlig grupp vi har på kursen, så det är väldigt roligt att vara instruktör då. Stämningen är lättsam och positiv inställning hos både förare och hundar.  Kalasbra helt enkelt.


När jag kom hem höll Anders på i trädgården och jag fick tag på en liten planteringsspade och fick ner några nyinköpta växter. Hoppas det är sånt som inte sniglarna vill ha. Men det får jag nog snart veta....


Nu är det dags för soffan. Helgen har bara liksom försvunnit, snabbt och lätt. Vi är glada och trötta och väldigt nöjda med denna helg. Nu ser vi fram emot en ny och innehållsrik vecka.


Yvonne och Galotterna

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards