Alla inlägg den 11 april 2008

Av Sheltieflickorna - 11 april 2008 22:14

Den här har jag letat efter på You Tube och äntligen fanns den.  Mina släktingar spelade den i kyrkan på mammas begravning. Tycker det är mycket vacker musik.

Av Sheltieflickorna - 11 april 2008 17:35

Min första "lediga" fredag kunde inte blivit bättre! Dagen började lite "så där", men sedan har den bara blivit bättre och bättre. Ja, riktigt riktigt bra!!


Det tråkiga på morgonen var att när jag skulle gå ut med hundarna så ser jag att våra fina tulpaner har förvandlats till foder för något djur istället för att vara vackra i rabatten. Skit också. De han precis slå ut så vi fick se hur vilka fina färger de hade. Ja, de var vackra så länge de varade.


När jag hade tagit mig över förtreten så blev dagen sedan desto bättre. Plockade lite med tvätt och annat på fm, sedan vid lunchtid åkte jag och hundarna till klubben för att träffa E-S och hennes vovvar. E-S hade en extra vovve med sig idag, så det blev 3 settrar och två galotter som skulle tränas och rastas.


Totti var väldigt bra på träningen idag. Vi tränade en del på rutan och det gick faktiskt väldigt bra. Jag skickade in honom från olika håll och det gjorde ingen skillnad. Han har fattat att han ska stanna och vänta på klicket eller ett slutord.


E-S Siri är jätteduktig och imponerade mycket på mig. Det kommer att gå jättebra för E-S i framtiden är jag helt övertygad om. Siri tar de kommando hon får direkt och utför lika snabbt som en BC. :D


Totti tyckte också att Siri var fin. Till en början tränade vi brevid varandra jag och E-S och ingen av hundarna var särskilt intresserade av vad den andra höll på med, men så skulle vi sätta oss på bänken och pausa...Då kliver Totti upp på ryggen på Siri, som den mest självklara sak, och tänkte börja roa sig. Siri brydde sig inte alls, så man får väl förmoda att hon också tyckter att Totti är fin. Det är bara det att Siri inte löper...det är Tuva som satt kvar i bilen som är i löp, men eftersom Totti inte brydde sig om att kolla så tog han väl för givet att det var "serverat" och klart.


Dino klarade inte av att umgås med setterflickorna, han gick fullständigt i spinn och har tränat upp sin sångröst med nya toner som troligen ligger högre än höga C.


Jag hade tagit med en bit hembakad kaka jag fått från svärmor och den avnjöt vi i solskenet efter träningen.  Helt underbart ljuvligt!! Solsken och 12 grader varmt och trevligt sällskap. Toppen! Vi lyckades med att vara där i ungefär 3 timmar. Tack E-S för en trevlig eftermiddag.


Sedan blev det en sväng till Apoteket och hör och häpna, inget var restnoterat, utan jag fick med allt hem på första försöket. Toppen!


Handlade lite mat på hemvägen och har nu gjort middag som ska förtäras så snart A har kommit hem.


Hundarna sover gott och är trötta och nöjda.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards