Alla inlägg den 13 april 2008

Av Sheltieflickorna - 13 april 2008 20:28

Den här söndagen har vi varit aktiva. Vi började tidigt med att åka till klubben och träna våra hundar. Totti tränade rutan framgångsrikt idag (också) samt linförighet, fjärren och inkallning för kl1 och kl2. Vi gjorde några hopp-sitt övningar också. Vi övade även några moment för Rallylydnaden och lite andra trix. Jag är jättenöjd med dagens träning och ser verkligen fram emot den här säsongen.


Dino tränade rätt attityd i startpostition framför hinder samt slalom. Våra träningsplaner är ju fortfarande avstängda så utrymmet är ganska begränsat och det påverkar vilka övningar man kan träna på. Men Dino var duktig i starterna och visa god attityd.


Hem en stund och fika och lite mat, sedan var det dags för mig att åka tillbaka till klubben för min och E-S agilitykurs. Anders fick åka till jobbet några timmar och hundarna fick vara hemma och jobba som villalarm.


 Det var roligt att se hur mycket som hade "ramlat på plats"  och mognat hos hundarna sedan förra kurstillfället. Vi hade bra väder och glada och positiva kursdeltagare. Vi fick hålla till på parkeringen men det gick bra det också. Några övningar kunde vi göra på agilityplanen, men då försökte vi hålla oss i kanterna för att inte fördärva träningsplanen helt och hållet.


Efter kursen gjorde jag och E-S upp planeringen  till nästa kurstillfälle och det tog ju sin tid det också. Nu är dagen i stort sett slut och för min del blir till att slita lite på soffan.


Några bilder på våra luddbollar.

Dino´s akutklippning syns inte på dessa bilder eftersom vi sett till att han har rätt sida mot kameran.




Av Sheltieflickorna - 13 april 2008 00:06

Hittade denna film, där en hund har en kamera på huvudet under ett agilitylopp.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards