Alla inlägg under mars 2009

Av Sheltieflickorna - 15 mars 2009 15:14

Vi har en helt underbar vårdag, här idag. Vi började dagen med lite morgonfika och sedan gick vi en sväng på 1,5 timmes hundpromenad.


Därefter satte vi oss på trappan, för en fika i den härliga vårsolen. Termometern på framsidan visade på 22 grader.... visserligen var den precis i solen, så det stämde väl inte helt, men vi kunde sitta och fika utan jacka på och det var ändå varmt och gott. ÄNTLIGEN.


Kaffe och kanelbulle...mums..


Efter fikat har vedklyven varit i gång, och nu snart är det dags för ridhusträning. Anders och Dino har precis åkt till sin träning, och snart ska även jag och Totti åka till vår ridhusträning.



















Av Sheltieflickorna - 12 mars 2009 09:57

En solig dag och jag sitter på jobbet och sliter. Där sitter jag inomhus (det var igår) och längtar lite ut i vårsolen, när jag hör att jag får ett meddelande i telefonen. En solig hälsning från Ella. Kan inte låta bli att dra på smilbanden och dagen går genast fortare.

 Ella hälsar.







Av Sheltieflickorna - 12 mars 2009 09:29

Nu var det ett tag sedan jag var här och skrev något. Inte för att jag vet vad det beror på, men tiden flyger iväg och kvällarna känns korta och tiden vill inte riktig räcka till. Dessutom gör vi inte så mycket förutom de vanliga promenaderna.


Vår träning på söndagar och onsdagar är vi på förstås, det vill mycket till för att hoppa över dem. Vi kämpar vidare med platsliggning och rutaträning och att försöka få stopp på inkallningen. Framgångarna varierar beroende vilken sinnesstämning Totti befinner sig i. Är han "på tårna" fungerar det så där, och är han lugn och samlad går det bättre.  I söndags gjorde Totti en av sina bästa skick till rutan. Det var helt klockrent och jag hoppas att det inte är en engångsföreteelse.


För ett tag sedan hjälpte Anders till med en flytt. Han lånade en av lastbilarna på jobbet och körde med. Det är en av de snyggare bilarna de har på det åkeriet.


Visst är den väl snygg med den fina lackeringen på skåpet?


Hur såg det ut förra året vid den här tiden?

I mitten av mars 2007 är den här bilden tagen.


Så här fint blev det när ovädret hade dragit vidare!


Nu hoppas jag att det inte blir så här mycket snö i dag, för det känns som det är lite sent för det. Dagen började med strålande solsken och kommer att sluta med snö och besvärliga vägförhållande enligt SMHI idag.














Av Sheltieflickorna - 4 mars 2009 21:32

Det var inte riktigt sant, det där med träning på McDonalds men inte långt ifrån i alla fall. Vi har varit på "parkeringen" och tränat, samma parkering som vi varit de senaste onsdagarna. Efter träningen blir det fika på McDonalds som ligger strax brevid, därav rubriken.


Idag var Totti ganska lugn på platsliggningen, trots att han nu började gnälla när vi svängde in på parkeringsplatsen. Det är garanterat första gången som Totti varit glad för en sväng in på en parkeringsplats. Det har tidigare varit ett område som totalt saknat betydelse för Totti, men som nu har fått en ny innebörd. Sedan lyckades han nästa krossa en vittringspinne istället för att "bara hålla" den. Fjärren gick bra och även sittande i grupp.

Nu kommer väl Totti att bli helt förvirrad i pannan, när jag börjar träna sittande i grupp samtidigt med platsliggningen som inte är klar. Men ska jag vänta på att platsen ska bli klar, får jag nog vänta till nästa hund. Därför har jag bestämt mig för att vi tränar allt som vi kan träna. Det som blir bra, blir bra och resten blir inte bra. Så enkelt är det.


Fick en bild från Rufus som är Tottis förstfödde son.

Vinterhälsning från Rufus.




Av Sheltieflickorna - 2 mars 2009 17:46

I vårt fall har blåbärssoppan inget med vasaloppet att göra. Vi blev "dödssjuka" på söndag fm, båda två. Om vi har blivit smittade eller om det var någon "knas" med maten vi köpte hem i lördagskväll vet jag inte.


Linda och Ella var här på kvällen och vi köpte 2 olika rätter Thai mat. Jag och Anders åt samma och Linda åt den andra. På söndag fm blev Anders och jag helt utslagna i magsjuka i stort sett samtidigt. Vi har nog haft en näradödenupplevelse båda två. Fy, vad sjuka vi blev.


Linda är fortfarande frisk och kry och Ella med, som tur är. Vi vill ju inte smitta ner någon, med sådant. Men det konstiga är att vi blev så sjuka, vi som ätit samma maträtt, precis så samtidigt. Vi känner inte någon i vår närhet som kan ha smittat oss med vinterkräksjukan. Skulle vi fått smitta från någon är det väl ändå ganska osannolikt att vi skulle bli så sjuka med 15 minuters mellanrum.


Nu är det i alla fall dags för blåbärssoppa och rostat bröd. Nu ska vi bara få krafterna tillbaka och sedan ska väl livet bli som vanligt igen. Det är inte ofta vi är sjuka, men de gånger det händer är jag lika tacksam för att jag har en trädgård att släppa ut hundarna i. Det blir så mycket enklare då. Imorgon hoppas jag vara tillräckligt pigg för en kopp kaffe, för det börjar jag sakna nu. Antar att det är friskhetstecken, så nu är vi snart på G igen.


Det tråkiga var att vi missade vår ridhusträning i går. Det var inte kul att behöva sms:a att jag inte kommer för jag är sjuk. Två tråkiga saker i samma sms.  Det ena är "inte komma" och det andra är "sjuk".  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards