Direktlänk till inlägg 9 maj 2009

Tävlingshelg i lydnadsklass och agility

Av Sheltieflickorna - 9 maj 2009 23:26


Jag och Totti tävlade lydkl 2 på fredagkväll och denna gången ställde vi upp på platsliggningen. Det har ju gått så bra på träningarna, så nu tänkte jag att det kunde vara läge.


Det gick ju faktiskt vägen också, även om jag hann att bli lite orolig under tiden. Det var nämnligen en hanhund som var uppe och försökte få igång ett bråk med hunden som låg brevid Totti. Tävlingsledaren avbröt vår platsliggning innan tiden var ute, i och med att de tyckte att det var stor riskt för att det skulle bli bråk. Men min duktiga vovve låg kvar och jag kunde koppla honom och gå därifrån, trots att den störande hunden for omkring och morrade och inte ville låta sig kopplas.


Sedan fick vi göra om platsliggningen och då var jag lite bekymrad för om han skulle klara det, men det gjorde han. Alla som stod runtomkring och tittade sa, att han låg hur stabilt som helst. YES!!


På lydnadsmomenten gick det riktigt bra också, men vi missade rutan och då räckte inte poängen till för ett 1:a pris. Vi fick ihop 150,5 poäng och blev placerade på 3:e plats. Jag är så nöjd och glad, för att det gick så bra trots att det startade lite struligt. Tack till alla min träningskompisar för ert stöd och uppmuntran.


Det blev lite sent innan vi var hemma från lydnadstävlingen men vi gick upp tidigt ändå, för att köra till Ulricehamn på agilitytävling. Idag var det en riktigt bra dag i varierande väderlek. Ömsom sol, ömsom regn och lite småstormar på det.


Kortversionen om dagens agilityresultat är;

Anders och Dino plockade en pinne i hoppklass idag. YES!!


I morgon ska jag skriva lite mer och även försöka hinna få ut filmen från deras lopp, men nu är jag trött och tänkte knoppa in. Vi har haft en mycket härlig tävlingshelg och vi är så nöjda och glada. Trevlig sällskap och många framgångar till våra klubbkamrater.


Åsa och Mallan gjorde debut i lydkl 3. Catrin och Jamaika och Anna och Enya fick sitt LPII och Emily och Diva fick 1.pris i 2:an. Ingela och Stella vann lydn klass 3. Nu har jag säkert glömt någon, men förlåt i så fall.


Anna och Tinja var 0,44sek från en pinne....  men var på prispallen och fick med sig en rosett i alla fall. Camilla och Tracy fick uppflyttningspinne och Helen och Peppsi fick nog 2 st uppflyttningspinnar tror jag. Och så Anders då också.... Grattis till alla.

 
 
Ingen bild

Åsa & Malika

10 maj 2009 09:24

GRATTIS!!! vilken helg!!! Ni var kanonduktiga du & Totti!! GRATTIS Anders & Dino, snyggt jobbat!!!(ha ha Anders, anar att det inte gick lika "sakta" som i lydnadsklass 3, ;-) :-) ha en skön söndag!!!!!

 
Ingen bild

Anna och Tinja

10 maj 2009 11:12

Ännu ett Grattis till Dino och Anders! det var en underbar dag med mcket framgångar för klubben. Nolla oss sista loppet men det räckte tyvärrr inte till pinne, men kul var det!!

 
Catrin & Jamaika

Catrin & Jamaika

10 maj 2009 16:11

Stort GRATTIS till platsliggningen. Han låg ju nästan 2x 3 minuter :-) Kul! Nästa gång tar ni det! Stort grattis till Anders och Dino också. Vilken helg ni har haft :-) ;-)
Kram

http://www.my.opera.com/julgrahn/blog

 
Ingen bild

Helena o Tosca

10 maj 2009 17:35

Jättegrattis!! 150,5 poäng är ju bra!
Nästa gång räcker det till ett förstapris ska ni se.
Gratta Anders och Dino från oss också.

 
Stellas matte Lotta

Stellas matte Lotta

10 maj 2009 21:54

Grattis, ni har ju varit jätteduktiga alla fyra!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Louise

11 maj 2009 16:23

Vad kul att det går bra för er! Jag är sugen på agility igen och kommer förbi klubben när jag hämtat min lilla valp i juni för att kika på er. Mvh Louise

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sheltieflickorna - 3 mars 2021 23:01


I kväll var jag och Anni på klubben och tränade tillsammans med onsdagsgänget. Det var ganska kallt och dimman rullade in över planen. Min planering för kvällen var att träna ingång och att hon ska vilja ha dragkamp med mig på planen bland andra männ...

Av Sheltieflickorna - 2 mars 2021 22:45


Såg när jag loggade in att det är nästan på dagen 7 år sedan jag gjorde inlägg senast. Tanken med att börja blogga igen är att jag tänker mig samla på videoklipp och tankar kring Annis och Loppans lydnadsutbildning. Planen är jag ska bli mer strukt...

Av Sheltieflickorna - 20 februari 2013 09:45

Vi tränar vidare med frivilliga beteenden men också med stimuluskontroll på vissa. Idag tycket jag läggande var bra på kommande i de flesta fall, även om det finns ljud och annat "störigt" i omgivningen. Det jag såg på filmen, var att jag vil lite sn...

Av Sheltieflickorna - 9 februari 2013 16:51

I dag var det näst sista tillfället på vår valpkurs. Lollo var jätteduktig och kunde nosdutta på postit-lapp, fastän vi bara tränat det några gånger hemma i köket.    Hon kunde också springa till musmattan på några meters avstånd och klossträn...

Av Sheltieflickorna - 8 februari 2013 15:58

Det finns en funktion där man kan ladda upp videoklipp här på bloggen, men det verkar vara knepigare än att bara lägga in en länk till Youtube, tror jag. Här tränar jag och Lollo på frivilligt läggande i framförmappen. Det har varit svårt att få...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards